Formidlingssalg

Formidlingssalg er en enklere måte å selge bil på. Bilsalg er en prosess som krever tid og kompetanse for å oppnå best mulig pris. På bakgrunn av dette ønsker stadig flere profesjonell hjelp ved salg av egen bil.

Kontaktskjema

Selge bilen? Fyll ut kontaktskjema og skriv kort om bilen din, inkludert registreringsnummer. Vi ser frem til å høre fra deg!

Hvordan fungerer formidlingssalg?

Bilsalg er en prosess som krever mye tid. Når man først har bestemt seg for å selge bilen, ønsker man selvsagt å oppnå best mulig pris på markedet. 

Formidlingssalg er det perfekte alternativet for deg som ønsker å selge bilen din på raskest mulig måte og samtidig slippe måtte tenke på alt styret rundt bilsalg. 

Steg 1
Uforpliktende verdivurdering

Bestill en uforpliktende verdivurdering. 

Steg 2
Vi ser på bilen din og anbefaler deg en utsalgspris

Deretter leverer du bilen din til Autopartner Fredrikstad på Ørebekk, slik at vi kan ta en gjennomgang av bilen din og avtale en utsalgspris!

Steg 3
Annonsering og utstilling

Vi tar profesjonelle biler av bilen din og annonserer den på Finn.no og på vår Facebook-side. I tillegg vil bilen stå utstilt i vårt flotte lokale på Ørebekk i Fredrikstad, slik at den er godt synlig for potensielle kjøpere.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle